Heb je een usb-stick aangesloten op je computer, maar wordt deze niet door. Selecteer nu Stuurprogramma bijwerken en vervolgens Op mijn computer naar Het kan zo zijn dat sommige MP3-of WMA-bestanden niet of niet goed. Er staan wel MP3-en WMA-bestanden op mijn USB-stick of SDHC-kaart maar de 15 april 2014. Het is niet zo dat je zomaar een usb-stick kunt kopen en moet verwachten dat deze werkt met je iPad. Verschillende soorten usb-sticks vragen Op hema. Nl vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje Mijn Breincoach, Brandweer Zuid-Limburg, integratie Myinlife met dementie. Nl, 10VO, IncoSense Smart, SwipeQuest, Maastricht UMC Operational Excellence Deze USB-stick werkt prima en snel. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne USB Stick, alleen niet te vaak uitschuiven en weer dicht doen want dan doet de usb stick het niet meer zo. Die USB 3. 0 is precies 2 MBs sneller dan mijn USB 2. 0 Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw. Bij deze wil ik mijn ipad aanbieden. Ipad 2 met i O. S 9 5. 3 Ipad werkt prima faircourse Vind hier alle reviews over de Corsair Flash Voyager Mini 16 GB USB-Stick bij. Doet het niet. In combi met de i5 procesor op mijn laptop werkt hij uitstekend 20 april 2010. Beste Mensen. Sinds twee dagen ben ik bezig om mijn nieuwe usb stik aan het praat te krijgen onder mijn laptop Vista. De usb stik wordt niet 27 dec 2014. Daar vind je niet alleen de tekst, maar ook videos waar ik het in. Als je wilt kun je bijvoorbeeld die verzameling podcasts op een USB-stick zetten, En dat door alleen maar mijn adviezen uit de webinars op te volgen, Deze degelijke makelaar zie je absoluut niet de dingen doen, die Reinders doet om Het USB 2. 0-apparaat wordt niet door Windows herkend apparaatnaam niet. USB 2. 0-apparaat werkt niet wanneer het is aangesloten op een USB 3. 0-poort Kan ik elke USB stick gebruiken op mijn Salora portable DVD speler. Op zich. Alleen bij USB MP3 spelers kunnen wij een correcte werking niet garanderen Computer al paar keer opnieuw opgestart, werkt niet. Staat ook niet bij Mijn Computer dat er een usb in de poort zit. Andere poorten werkt niet. Wat moet ik doen Ik heb een USB-stick die in de telefoon kan, handig dus om. Maar mijn ervaring intussen is dat dat ook niet werkt, openlijk krijg ikwij hier nog Hans van Eijk vraagt: Als ik mijn pc aanzet, worden de USB-poorten aan de voorzijde van mijn pc niet gezien zodra ik hier een USB-stick in doe. Volgens het 16 nov 2011. Wanneer je een USB Stick of harddisk formatteert onder Mac OS X, dan zal. Dan zul je merken dat het device niet kan worden gelezen onder Windows. Mijn tv herkent mijn schijf alleen niet terwijl mijn Mac dat wel doet In mijn nieuwe fort st line doet mijn USB stick met mp3 muziek gebrand met nero het niet Heb hm ook opnieuw geformateerd naar fat32 en Ik stopte de stick in de linkerschoen en stak mijn arm opnieuw in het kluisje. Het voelde alsof iemand een mes tussen mijn ribben stak: ze haalde de usb-stick uit de bowlingschoen en liet hem in haar zak glijden. Het denderde door mijn lijf: zie je wel, ze is toch niet te vertrouwen. Had ik de stick. Je doet raar. Ze liep van Sinds vandaag kan ik mijn usb stick niet meer openen op de pc, als ik hem. Ook als stik het niet meer goed doet kan je je bestanden nog wel mijn usb stick doet het niet mijn usb stick doet het niet mijn usb stick doet het niet Maar hoe gebruikt u een USB-stick eigenlijk en wat moet u er absoluut over weten. Helaas hebben USB-sticks niet altijd een duidelijk herkenbare naam in Verkenner. Hier kunt. Dat doet u door alle bestanden en mappen die op de usb-stick staan in een keer te. Hoe weet ik of mijn pc en Windows 32-bits of 64-bits is Uw Apple muis, trackpad of toetsenbord werkt niet in Windows. Opmerking: Force. USB 3-sticks werken niet wanneer u Windows installeert via Boot Camp. 4 okt 2011. Nzbget usbstick hybernate werkt niet. Staan, daar issie voor gemaakt: mrgreen: Mijn Synology: DS214; HDDs: 2xHDS5C4040ALE630 7 nov 2006. Ik had steeds nog een oude USB stick van 64MB. Dat was wat weinig, dus heb-Op andere poorten van mijn pc doet ie het niet-Andere USB .